X-bor

X-bor, azaz x-faktor a borokban. Bármi, ami megfog bennük és emlékezetessé teszi őket. Amatőr szemléletű, független, teljesen szubjektív, "élmény-centrikus" borleírások.

Friss topikok

Bordói a Lidl-ből

2013.09.29. 16:00 xbor

2013-09-29 15.14.20.jpg

Chateau Le Pey Medoc Cru Bourgeois 2010:  Lidl-lázban ég az ország, gondoltam ezt én is megpróbálom, ha már ilyen jó szívvel javasolja a tanult kolléga. Nem valami intenzív az illat. Diszkrét tejszínesség, kapucsínó-krém, jóféle, de visszafogott feketeribizlis gyümölcsösség. Kóstolva is ilyen, alapvetően az ízlésesen használt hordóról szól (legalábbis nekem úgy tűnik), mely sikeresen magába integrálta a tiszta, de elég vékonyka mennyiségű  gyümölcsöt. Jó egyensúly, egyben van az egész, ugyanakkor pofonegyszerű, kissé híg és elég rövid. Alapvetően rendben van, gondolom erre lehet azt mondani, hogy jó gasztro-bor. Lidl 2800 Ft.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://xbor.blog.hu/api/trackback/id/tr845539837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása